Powersearch

Trefwoord(en):

Link

http://powersearch.wetten.nl

Terug naar boven

Omschrijving

Powersearch is een zoekmachine waarmee het Basiswettenbestand kan worden bevraagd met een aantal geavanceerder zoek- en exportmogelijkheden dan www.wetten.nl biedt. Het is vooral bestemd voor de gevorderde gebruiker van wetten.nl, zoals bijvoorbeeld de wetgevingsjurist die een grote aanpassingsslag moet doorvoeren. Zo is het met Powersearch eenvoudiger om lange lijsten met treffers op bepaalde zoekcriteria te produceren en te exporteren naar b.v. Excel. Ook zijn er gedetailleerder zoekvragen mogelijk met verfijnder zoekcriteria en -opdrachten. Bovendien kunnen zoekopdrachten opgeslagen worden voor hergebruik (maak daarvoor een gebruikersnaam en wachtwoord aan). Powersearch is verder ook zeer geschikt voor het produceren van kwantitatieve wetgevingsinformatie, zoals het aantal geldende regelingen op een gegeven moment.

Terug naar boven

Toegang

Iedereen. Als de gebruiker zoekvragen wenst op te slaan voor toekomstig hergebruik is het nodig eerst (zelf) een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

Terug naar boven

Wie legt me uit hoe het werkt?

De laatste versie van de handleiding Powersearch is beschikbaar op de startpagina van http://powersearch.wetten.nl.

Terug naar boven

Waar kan ik een storing melden?

Powersearch is een in permanente betafase verkerende applicatie. Dat betekent dat de ondersteuning bij vragen en storingen minimaal is.

Terug naar boven

Ik zou willen dat het anders werkt (wijzigingsverzoek)

U kunt uw suggesties sturen naar Leo Vester van het ministerie van Veiligheid en Justitie (l.j.vester@minjenv.nl).

Terug naar boven

Laatst gewijzigd op: 11-1-2021